Doctor Kumy

Soluţii şi idei

Cum să alegi o baterie sanitară potrivită?

Baterie-Sanitara-440x180

Alegerea unei baterii nu este, de obicei, un lucru simplu.

Bateria este un obiect important, pe care îl folosim zilnic și pe care nu ne așteptăm să îl schimbăm prea des. De aceea este esențial să fim informați atunci când decidem să facem o astfel de achiziție și trebuie să avem în vedere câteva aspecte.

1. Calitatea este un aspect foarte important la care trebuie să ne uităm atunci când cumpărăm o baterie sanitară.

Citește mai departe:Cum să alegi o baterie sanitară potrivită?

Ce înseamnă încălzirea prin pardoseală?

incalzire pardoseala2

Incalzirea prin pardoseala este o idee folosita de vechii romani,care a devenit cea mai populara forma de incalzire in Statele Unite si in toata Europa de Vest. Oamenii au descoperit ca un sistem de incalzire in pardoseala radiant are mai multe avantaje decat au crezut ca este posibil,datorita confortului superior si eficacitatii.

Citește mai departe:Ce înseamnă încălzirea prin pardoseală?

Ce trebuie să ştim despre maşinile de spălat vase?

Bucatarie-incorporabila-440x180

În afara de comoditate, mașina de spălat vase oferă o serie de avantaje de ordin economic și de mediu. Mașina de spălat vase preia într-o familie, munca de rutina și ne ajută în schimb să beneficiem de mai mult timp liber pe care îl putem folosi în moduri mai plăcute și mai relaxante. În plus, folosind mașina de spălat vase, reducem considerabil consumul de apă, energie și etergent. Se poate economisi de până la de 5 ori mai multă apă față de spălatul manual al vaselor iar din aceasta rezultă și o reducere a consumului de energie necesară pentru aducerea apei calde în apartament sau încălzirea acesteia cu ajutorul unei centrale proprii. Consumul de detergent este substanțial redus pentru ca mașina de spălat vase folosește doze exacte pentru diferitele programe și elimină astfel consumul inutil. Știm cu toții că mai puțină apă cu detergent înseamnă mai puțină poluare pentru mediul înconjurător.

 

Citește mai departe:Ce trebuie să ştim despre maşinile de spălat vase?

Controlul luminii

Control lumini-440x180

Un sistem de iluminat complet automatizat și integrat în casa ta, cu programe de funcționare presetate care funcționează chiar și când nu ești acasă îți îmbunătățește confortul, securitatea și scade consumul de energie.

 Lumini arhitecturale

Sunt folosite pentru a accentua punctele forțe ale arhitecturii casei tale, pentru a lumina grădina și pentru a spori securitatea. Poti opta pentru multiple variante de culori și forme sugerate de tine sau de designerul casei tale.

Citește mai departe:Controlul luminii

Instalator

Ai o avarie? Pe cine suni?

Instalator Oradea - Instalaţii sanitare: montaj robinet, montaj cada, montaj cabina dus, montaj chiuveta, montaj vas WC, inlocuire vane si robineti, etc.

Electrician

Ne adresăm tuturor celor care caută un electrician şi doresc să beneficieze de lucrări efectuate de un profesionist cu minim 10 ani experienţă în domeniul reparaţiilor şi instalaţiilor electrice.

Servicii pentru

  • Persoane Fizice
  • Societăţi comerciale
  • Asociaţii locatari
  • Banci
  • Companii de asigurări
  • Magazine
Sunteți aici:Home Soluţii şi idei